Monday, March 22, 2010

Glory Glory Manchester United!

Manchester United beat Liverpool 2-1

SEPERTI jutaan penyokong Man United di seluruh dunia, Ikin turut sama meraikan dengan penuh bangga (ketika ini menaip dengan sungguh bersemangat) kemenangan pasukan favourite ke atas Liverpool malam tadi. Thanks for Rooney and Park Ji Sung superb goal.


Tiba-tiba mahu jatuh cinta dengan Rooney.


Pastu tak jadi jatuh cinta.

Rooney n Coleen



Pastu kegembiraan itu ditopup pula dengan khabar Chelsea - musuh longgar Man United - sekadar seri 1-1 dengan Blackburn Rovers. (rasa macam nak beli jersi blackburn and pakai depan Chelsea fans) hehe.

Sorry kepada Anne dan Efa yang dipaksa meminati Chelsea oleh pakwe mereka. Sila kasihan kepada mereka.

Takpe Anne dan Efa, nanti kita join ManU silent fan mode club (jangan cari kat web, sumpah takde).

9 comments:

  1. "Sorry kepada Anne dan Efa yang dipaksa meminati Chelsea oleh pakwe mereka. Sila kasihan kepada mereka."
    hahaha.. memang kejam boy dorang.. ko tak kena paksa plak?! apa2 pun Glory2 Man Utd~

    ReplyDelete
  2. ni yg best nih..rugi mlm td xdpt tgk match nih..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  3. oh fan Mu ya..ini dia barcelona fan..mungkinkah kita akan menjadi seteru hehe

    ReplyDelete
  4. Yeah!!! Glory,glory Man U!!!

    ReplyDelete
  5. Bravo MU! Tggu Bayern pulak. :)

    ReplyDelete
  6. Tengokla nnti sapa yang menang EPL. masih ada 7 game lagi cik ikin yg comey. ;)
    Go Chelsea!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails